Yes, we zijn weer begonnen!

Jan 8th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Yes, we zijn weer begonnen!

Henk en zijn collega’s zijn weer lekker bezig, met opdrachten over het gehele land. De feestdagen gaven ons vooral veel rust maar gelijk ook nieuwe impulsen voor  2018 die wij als organisatie al snel willen implementeren bij onze activiteiten.

Natuurlijk zaten we niet geheel stil deze laatste weken en kunnen we terug kijken op een goede en geslaagde clinic voor Niels van Holst, de 2 meter en slechts 13 jarige basketballer eind december en het heerlijke veteranen toernooi met onze ex internationals op 6 januari jongstleden.

Wat Niels betreft, had hij, zijn moeder samen met onze organisatie een clinic-middag georganiseerd en met de opbrengst ervan kon hij naar Zwehenk-en-oranjeden voor een prestigieus basketball toernooi. De reis er naar toe en het verblijf kostte veel geld en daar was deze middag voor geregeld. Met een opkomst van maar liefst 55 kinderen en hun ouders mogen we spreken van een top activiteit. Als klap op de vuurpijl liep daar tijdens deze middag ook nog eens Bondscoach Toon van Helfteren binnen. Hij traint Niels al een tijdje in een afgehuurde gymzaaltje. Zo werken ze aan alles wat een center moet weten, zonder pottenkijkers, voor de love of the game.  Toon ging verder met de kids in een kleine demo met o.a. Niels, waar Henk ze daarvoor al bijna 2 uur had getraind. Niels is inmiddels in Zweden geweest en haalde samen met zijn Burned-team het zilver. Hij speelde een prima toernooi en kijkt nu uit naar wat 2018 hem brengt. Henk en Toon houden hierbij een oogje in het zeil in zowel zijn ontwikkeling als zijn volgende stappen in zijn nog jonge carrière.

De ex internationals hadden op 6 januari veel pret op een veteranen toernooi in Amsterdam. Met namen als Mario Bennes, John Emanuels, Ronald Schilp, Jos Kuipers, Wim Benschop, Karel Vrolijk, Ron Richel, William Ackermans, Erwin Philips, Edwin van het Hart en Henk zelf werd het een superdag, met lekker door wisselen om de oude gewrichten niet al te veel te belasten. De mannen van Oranje wonnen elke wedstrijd, een beetje aan hun stand verplicht dat wel maar het plezier dat vrij kwam was misschien wel de grootste overwinning. Hierbij spreken wij onze dank uit naar Richard Kater en Ron Richel voor de nieuwe impulsen die onze oude garde van Oranje verdiend.

Zoals gezegd bij de inleiding zijn we weer volop aan de gang en komen er bijna elke dag mooie activiteiten bij. Ook heel veel Landal Greenparks dit jaar met meer dan 40 dagen voor ons sportservice bureau. Het volledige schema gaat binnenkort online.

Voor nu, we zien iedereen graag op de velden, parken, scholen, gymzalen, Maaspoort, buitenlocaties…waar dan ook!

Gewoon even bellen met onze administratie of mail ons op administratie@ball-contact.com

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *