Weekend, één voor in de boeken

Nov 19th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Weekend, één voor in de boeken

Wij zijn druk bezig met de nieuwe website en vele andere prachtige, toekomstgerichte ontwikkelingen van ons bedrijf. Dit alles gaat via onze backoffice maar alles draait ook gewoon door qua activiteiten. We zitten niet stil en dat kon je dit weekend goed merken met grote workshops die wij mochten leiden.

Op zaterdag 17 november begon het al in Volendam waar wij al om 9 uur aanwezig waren om aldaar in sporthal de Seinpaal op te bouwen. Twee grote groepen deze dag voor in totaal 5 uur(!) inspireren en drillen. Eerst de jongere garde en daarna de wat oudere jeugd en volwassenen. Een fantastische dag al mogen we dat zelf zeggen, het energie spatte er van beide kanten af, geweldig.  Tal van deelnemers wonnen uit handen van Henk mooie Nike prijzen waaronder eevolendamn Boston Celtics jack (Marcel). We danken de organisatie voor het hele fijne samenwerken en natuurlijk de uitnodiging.

Gelijk erna richting IJmuiden om daar aan de slag te gaan met basketballclub Akrides en rondom gelegen clubs. Ook hier enthousiaste deelnemers en een grote groep ouders die alles gade sloegen. Ook hier respectvolle omgang met elkaar en zelfs een mooi verslag in het Noordhollands Dagblad( https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20181118_61846439/geslaagde-clinic-bij-akrides ) waarvoor onze grote dank.

Zondag was het de beurt aan alle deelnemers van BigDay Special Edition in de Apollohal te Amsterdam, de trainingsdag voor elk kind vanaf 10 jaar. Ook hier een prachtige opkomst met een top line-up aan coaches, waaronder ex en huidige bondscoaches. Van 10 tot 15.00 uur volop basketball in 1 van Nederlands mooiste basketball-hallen. Later meer hierover…

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *