Wederom goed gevulde week achter de rug

Jun 3rd, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Wederom goed gevulde week achter de rug

Op maandag 30 mei stonden we nog eens in Culemborg voor zo’n kleine 100 jongeren van basisschool de Kaardebol waarvan er zelfs een groot aantal voor de tweede keer de clinic wilde mee maken. Een gigantische groep dus met allemaal lachende en fanatieke kinderen. We kijken dan ook terug op een topdag.

Op de 31e mei werden we verwacht te Zandvoort en wel op de Hannie Schaftschool waar we 5 clinics met rond de 30 kinderen per keer hadden. Hier ook veel enthousiasme en een aantal heel blijde kinderen vanwege de mooie Nike prijsjes die ze wonnen.

Op 2 juni stonden we in Tilburg op BSO de Zonnesteen en yes dit was ook helemaal super. De directie had zelfs bij sommige groepen geregeld dat er wat ouders mee deden hetgeen ook gebeurde. Wat een basketball-feest op deze school en wat een stoere kids. Een prachtig moment was wel het meisje dat terug de gymzaal in kwam terwijl Henk stond in te laden. Zij wilde even zeggen dat ze ook gepest werd en dat deze school haar redding is geweest toen ze hier naar toe kwam. Het deed Henk weer eens beseffen dat het kwartje toch degelijk wel valt bij de kinderen…prachtig en machtig dat we dit mogen doen.ehehehee

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *