Wederom veel deelnemende gasten tijdens zomertour

Jul 21st, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Wederom veel deelnemende gasten tijdens zomertour

molecaten-new-rgb-300dpiOp 19 juli was het wederom raak op twee Molecaten parken, zowel op Rockanje Waterbos als Wijde Blick te Renesse een enorme aanloop van gasten die graag wilde mee doen. Bij Rockanje was het kleine basketballveldje al heel snel vol dus wij gaan daar de volgende keer een andere plek voor zoeken zodat er nog meer gasten kunnen genieten van de workshops. Maar ondanks de grote van het veld en de bijkomende warmte, een feest waar iedereen maar geen genoeg van kreeg.

Op Renesse was ons succes schijnbaar al vooruit gesneld :) want de zeer enthousiaste entertainment-crew aldaar had reeds een grotere plek gevonden zodat er veel gasten konden deelnemen. En dat werd dan ook zo met zo’n 70 deelnemers en heel veel omstanders, zeer jong, jong, puber, volwassen en al weer wat ouder, iedereen genoot in volle teugen en zo ook onze hoofdclinician Henk Pieterse.

Op beide parken een prima participatie dus met zelfs de vraag of we snel konden terugkomen…haha. U vraagt wij draaien, als de agenda het toelaat.

Voor nu kunnen we terug kijken op een prima start op de, voor ons, nieuw te bezoeken Molecaten Parken.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *