Veilig sportklimaat Lokomotief Rijswijk

Mrt 31st, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Veilig sportklimaat Lokomotief Rijswijk

Op 30 maart jongstleden stond Henk in Rijswijk met zijn jaarlijks terugkerende clinic voor de lokale basketball club.  Elk jaar rond Pasen is het een groot feest in de  van Zweedenhal die binnenkort wordt neergehaald omdat er totaal nieuwe hal wordt gebouwd. Bijna 60 jonge deelnemers stonden al dribbelend te wachten op het basketbalcircus met een speciaal thema deze dag.logo-vsk-1024x699

Een Veilig Sportklimaat is een thema dat deze club omarmt en dus wie beter om dit te benadrukken dan onze eigen Henk. Van begin tot eind was het een fanatieke clinic met veel zweet, fun en enthousiasme van zowel de kinderen als Henk zelf. Op deze speciale dag had onze 2.11 meter clinician een aantal prachtige Nike prijsjes mee genomen, om de clinic die trouwens door vele ouders werd bekeken, een extra dimensie te geven. De nieuwste Nike Elite backpack, de nieuwste Nike elite basketball sokken, een Nike snapback cap en als grootste prijs een paar nieuwe Nike basketballschoenen!

Deze laatste prijs ging naar een meisje dat zich voorbeeldig inzet voor en met haar teamgenootjes bij de U10. De nummer 8 van het leuke team was zeer trots op haar prijs ondanks het zal nog een paar jaartjes zal duren voordat ze de schoenen aan kan.

We willen iedereen bedanken voor alle goeie hulp deze dag en natuurlijk een dikke duim voor de manier ze omgaan met anti-pesten en het veilige sportklimaat.

p.s. de jongste deelnemer was 4 jaar oud…geweldig!!!

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *