Update acties Ball-Contact Sport Service april

Apr 16th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Update acties Ball-Contact Sport Service april

De laatste tijd zijn we eigenlijk een beetje overal. Vanaf het begin van het nieuwe prof-basketball seizoen staan we samen met het entertainment team in de Maaspoort tijdens de wedstrijden van New Heroes. Elke keer is het een feestje waarbij top commentator Ronald van Dam samen met onze Henk veel van het praatwerk verrichten.

Bijna elke week is er wel een wedstrijd dus zijn we in de Maaspoort te vinden. Voor tickets gewoon even naar de site van NewHeroes. De play-offs staan voor de deur dus sla je slag en be there.

Maar er is zoveel meer, zoals onze “BigDay” dagen die langzaam aan populariteit winnen. Dit zijn dagen voor elke basketballer vanaf 12 jaar oud om beter te worden op hun eigen positie onder leiding van topcoaches. En geloof ons, als we zeggen topcoaches met namen als Ben Ponsioen, Peter van Nohenk-en-toesord, Laki Lakner, Molly McDowell, Toon van Helfteren, Patrick Faydherbe, Tree Marioneaux en Steve Chelius. Onder leiding van Henk gaan deze trainers aan de gang met deze deelnemers voor een 5 uur durende rotatie aan stations. Kijk ook eens op onze facebookpagina BigDayNL voor meer info.

Namens TienXTaak Jantien Koch en Henk Pieterse, danken wij Yvonne Vaes-Lucas, Thera Hurkmans, Paul Toes(op de foto samen met Henk) en alle mensen die deze dag tot een gigantisch succes hebben weten te brengen.

ps. op 15 april was Henk nog even in Waddinxveen om daar een “return the favor” clinic te doen voor de lokale basketball club. Ben Ponsioen geeft daar elke maand een fundamentals clinic en hij had Henk gevraagd om dit eens over te nemen. Ben is één van onze topcoaches tijdens BigDay en dus doen wij dit voor hem en zijn club. Ons uitgangspunt is gelijk, het verbeteren van skills van alle basketballers in ons landje, en het overbrengen van onze passie.

Voor een verslag van ons Beter een goede buurT project : https://www.weertdegekste.nl/2018/04/keent-leeft-helemaal-op-tijdens-star-dag-fotos/

 

 

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *