Tweede jaar op rij op Kennemer college te Heemskerk wederom geslaagd

Mrt 17th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Tweede jaar op rij op Kennemer college te Heemskerk wederom geslaagd

We gaan nog 1 dag en wel op 18 maart maar we kunnen nu al stellen dat ons drie daags bezoek op het Kennemer college geslaagd is. Gezien de eerste twee topdagen op deze coole school komt het helemaal goed op de vrijdag. Onze tour werd voor het tweede jaar met open armen onthaalt en daar mogen we best trots op zijn  wetende dat er op deze school ook gewerkt is met het programma Over de Streep.

L.O. docent Roel de Goede had een strak programma weten te creëren waardoor we alle eerste klassers van deze school eens langs kregen. Een prima schema dus en wat de deelnemers betreft gewoon heel enthousiaste kinderen met prachtige ad rem figuren erbij, heerlijk.

Deze week werd ook ons twee daagse bezoek aan de Steenspil in Halsteren afgewerkt met ook hier heel actieve en humoristische kids met bijna de gehele clinics een smile op hun gezicht. Behalve natuurlijk vooraf aan de clinic als Henk zijn praatje deed over pesten en sociaal gedrag. We hopen hier volgend jaar wederom weer te kennemer college 66mogen verschijnen.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *