Pest Mij Maar tour langs de prachtige vakantieparken begonnen

Jul 16th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Pest Mij Maar tour langs de prachtige vakantieparken begonnen

Op 14 juli was het gelijk een pittige rit naar Texel en daarna naar Eerbeek voor ons jaarlijkse terugkerende Pest Mij Maar zomertour langs de vakantieparken. U heeft het misschien nog niet meegekregen maar naast Landal Greenparks heeft nu ook Molecaten zich aangemeld voor onze workshops deze zomer.

De 14e begon het zoals gezegd op de Sluftervallei heel dichtbij het strand, om 11 uur in de ochtend, met de zon volop aan een strakke blasatellite_sports_cafe_spare_ribsuwe lucht. Tja met een Landalpark dat er om bekend staat voor z’n prachtige natuur, fietsroutes en de altijd aantrekkelijke zee, was het niet heel druk bij het basketball. Met een kleine 20 deelnemers mocht Henk echter niet klagen want deze gasten wisten de twee uur durende clinic goed te volbrengen. Met de nodige limonade van het recreatieteam wisten zij het hoofd nog koel te houden. Alle deelnemers genoten en een aantal won mooi prijzen.

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant van Landal Sluftervallei met verse ribbetjes (die moet! u eens proberen) pakte Henk de boot terug naar het vaste land.

Aldaar was het richting Eerbeek, zo’n dikke twee uur verder. Met vooraf 7 inschrijvingen op papier was het voor Henk een leuke uitdaging om de gasten van Coldenhove te overtuigen van zijn kwaliteiten. En dat werd na 15 minuten onderstreept want het veld stond vol, boordevol met uitbundige lieve kinderen en hun ouders. Jong en oud en zelfs 3 dames vanuit Zwitserland wisten het enthousiasme van Henk te waarderen. Wij, net als de vele gasten, genoten tot de laatste seconde van de twee uur durende workshop. Het aantal inschrijvingen had zich op het einde vertienvoudigd!

Voor het complete schema kunt u ons mailen of even kijken op onze facebookpagina van Ball-Contact Sportservice

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *