Terugkomdag steeds krachtiger

Jul 7th, 2014

Comments: 0
Category: Uncategorized

Terugkomdag steeds krachtiger

Op 7 juli mocht Henk terugkeren op  ATB De Springplank te leidschendam. Daar was hij reeds een aantal maanden terug geweest en deze dag dus de zogenaamde terugkomdag. Tijdens deze dag mogen de kinderen openlijk zeggen wat ze voelen en denken over pesten. Elk kind wordt gehoord en iedereen mag zijn gevoelens uiten zonder dat er maar iemand over oordeelt.

Henk heeft trouwens iets leuk in petto voor de kinderen die zich sociaal het beste opstellen voor anderen, dus vaak hulp bieden of gewoon heel goed  in de groep liggen. Uit handen van Henk verdienen die een mooi T-Shirt met het logo van zijn tour er op. Hierbij kiest de klas zelf het meisje en de jongen die daar voor in aanmerking komen.

Ook op de Springplank deze dag bleek wederom dat er deuren werden geopend die normaal dicht zouden blijven en dus kunnen we wederom met een goed gevoel uitkijken naar de volgende school en sessies.

Wij danken Dorine van der Hoek voor de goede zorgen en uitnodiging en voor alle leraren voor de warme  ontvangst en het luisterend oor.leidsedam

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *