Spontane actie Sportserviceteam en naschoolse activiteiten Strijen

Mrt 23rd, 2016

Comments: 1
Category: Uncategorized

Spontane actie Sportserviceteam en naschoolse activiteiten Strijen

Naschoolse sportactiviteiten worden vaak goed bezocht. Het geeft het kind extra beweging na een lange “zit” op school en men leert ook nog eens met andere kinderen samen sporten. Een gezellige boel dus en dat is ook het geval van Strijen die ons sportservice bureau heeft ingehuurd om leuke lessen te geven na school op 21,22 maart en 2 dagen in april. Een voor ons bureau ietwat kleine opkomst beide dagen mocht de pret zeker niet drukken voor de aanwezige jonkies en hun ouders,opa’s en oma’s. Deze hadden plezier en dat lieten ze goed merken.

Op de 21ste maart had onze Jantien ook een surprise visite ingepland en wel bij een lieve jonge meid genaamd Anne uit Pijnacker. Dit meisje werd behoorlijk gepest op haar school en haar moeder stond natuurlijk op voor haar rechten. Dit werd een behoorlijke strijd die maar voortduurde en uiteindelijke leidde tot een lange absentie van Anne van haar school. Maar moeder Linda hielt vol en zag een kans om haar kleine meid op een andere school te krijgen met een sprankelend resultaat. Anne is als herboren, gaat nu graag naar school, heeft ontzettend veel vriendjes en vriendinnetjes en is weer gewoon kind, zoals het moet zijn.

Wij als “pesten-vechters” hebben alles op de voet gevolgd en vonden het gaaf om hier gehoor aan de geven. We kunnen een heel verhaal schrijven over hoe alles die avond van de visite is verlopen maar deze foto spreekt boekdelen. We zijn trots op Anne en natuurlijk haar ouders voor het opkomen voor je rechten als kind.henk en anne

DISCUSSION 1 Comments

  1. linda maart 24, 2016 at 6:18 pm

    Heel mooi stukje van een geweldige ontmoeting tussen Henk en Anne. Vol trots heeft ze het op school verteld,over haar held. Voor mij zijn het allebei helden. Bedankt Henk en Jantien.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *