SBO de Tandem

Nov 19th, 2017

Comments: 0
Category: Uncategorized

SBO de Tandem

Op vrijdag 17 november vierde BSO de Tandem van de Prokind scholengroep in Spijkenisse hun 10 jarig jubileum. Deze speciale dag stond gelijk in het teken van anti-pesten en dus de veiligheid op deze school. Henk was er al om 7.45 uur ondanks zijn lange dag ervoor in Harlingen, dus stond hij al heel vroeg samen met de directeur en een aantal leraren de vele materialen uit te pakken.

Om 8.45 uur gaf onze Henk een speech in de aula van deze school tegenover alle kinderen en leraren om daarna met Drumtastic (trommel act met 2 zeer energieke mensen)een 5 tal clinics te geven. Een topdag mogen wij wel zeggen vooral ook omdat er zoveel hulp werd geboden door de zorgzame docenten.

tandemDocenten die veel meer zijn dan alleen maar iemand die een lesje aanleert maar toegewijde mensen die in de ochtend de kinderen met de armen wijd en een vriendelijk woord ontvangen…kinderen zijn hier zeer welkom.

SBO de Tandem…speciaal in many ways! Wij danken jullie voor het vertrouwen en het kijkje in jullie dagelijkse werk…prachtig!

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *