De Rolfgroep en VrienDD BV ronden serie clinics af in Amersfoort

Jun 29th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

De Rolfgroep en VrienDD BV ronden serie clinics af in Amersfoort

De actie van de gouden schep liep op 28 juni ten einde. De school die het gereedschap vond bij de aflevering van aangekochte goederen won een antipest/fun basketballclinic van onze Henk.

Er werden reeds drie van deze clinics gehouden en wel in Rotterdam, Nieuwkoop, Zuidwolde en nu dus de laatste in Amersfoort op de  Auris Prof. Groenschool.

Deze school is er voor kinderen die problemen hebben met taal in welke vorm dan ook en is er voor de leeftijden 3 t/m 13 jaar oud. Sportdocent Renzo gaf ons gelijk een warm welkom en zorgde ervoor dat alles tot in de details was verzorgd. Om de klok van 11 uur begon Henk aan zijn 3 clinics van dik een uur met een kleine ingelaste pauze tussen de middag. Het werd een geslaagde dag in Amersfoort waarbij zowel de zeer betrokken directeur van VrienDD BV Edo Gabes als twee sympathieke vertegenwoordigers van succesbedrijf de RolfGroep aanwezig waren om één en ander gade te slaan.

3 lieve kinderen wonnen uit handen van Henk een gave Nike-6-Goldpet na een spannende schotwedstrijd.

Wij danken beide bedrijven voor hun toewijding en vertrouwen in onze missie en hopen in de toekomst nog meer te mogen betekenen voor ze.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *