Reis langs de LandalGreenparks deze zomer eindigt in fantastische ambiance

Aug 22nd, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Reis langs de LandalGreenparks deze zomer eindigt in fantastische ambiance

We hebben genoten deze zomer! Augustus stond geheel in het teken van Landal Greenparks en op elk van de bezochte parken was er een goede bezetting. Er was vanwege het weer natuurlijk wel beperkte ruimte omdat we het binnen moesten laten plaats vinden maar ook daar was het altijd veel pret.

Op de 20ste augustus was daar dan toch de laatste dag met twee parken, ten eerste het Veluwemeer met een leuk aantal deelnemers die allen genoten van de oefeningen. De jonkies lieten de ouders goed zien waarom zij de toekomst van deze sport waarborgen, zij wonnen de schotwedstrijd. Een aantal deelnemers wonnen mooie Nike prijsjes waaronder 1 kleine lieve meid een Nike-Shirt voor haar, ook deelnemende moeder, geweldig!

Daarna de korte rit naar Landal ’t Loo en wat ons daar te wachten stond is onvoorstelbaar! Het aantal deelnemers was zo enorm dat Henk vrijwel alle 100 meegenomen ballen moest aanboren. Ook het aantal toeschouwers, genietend van hun kroost of gewoon kijkend naar het schouwspel van sport en plezier, was enorm. Wat een heerlijk avond daar, die we uit lieten schieten tot en met 2.5 uur(!) basketbalplezier. Voor deze laatste avond trok Henk nog meer uit zijn Nike prijzenkast waaronder shirts en fraaie tasjes voor de verschillende winnaars van schot wedstrijdjes. Alles klopte deze avond met een aantal zeer coole heren die Henk hielpen met het inruimen van zijn bus tot aan de complimenten die we van 10-tallen deelnemers en omstanders mochten ontvangen.

Het zit er dus op voor deze zomer en zoals altijd kijken we even terug en mogen we de fun-en entertainment crews van elk park een hart onder riem steken want die gaan echt de extra mijl om het voor de gasten leuk te maken. Zij zorgden ervoor dat Henk zijn ding kon doen terwijl er tijdens de clinics bij bijna alle parken voor elke deelnemer wat lekkere ranja werd geregeld. Wij danken een ieder voor het deelnemen en hopelijk tot gauw, ergens in Nederland.1276495_443308145784319_995063947_o

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *