Prachtige opdrachten o.a. in de week tegen het Pesten

Sep 21st, 2015

Comments: 0
Category: Uncategorized

Prachtige opdrachten o.a. in de week tegen het Pesten

Ons sportservice bureau maakt overuren! En niet alleen met onze PestMijMaar tour maar ook leuke andere opdrachten. Zo zijn we week 39 bezig in Oud-Beierland waar we de gehele week een groot aantal basisschool kinderen bekend maken met de “Complimentenweek” een initiatief van deze gemeente zelf. Dit alles gebeurd o.a. in de grote zaal van het Hoeksch Lyceum waar Henk in 2013 een prachtige reportage kreeg toebedeeld  van Hart van Nederland. Dit college stelt de hal beschikbaar zodat Henk niet hoeft rond te reizen naar de verschillende scholen in de buurt, zij komen naar hem.

Ook in week 39 twee maal de PMM pleintjes tour en wel 2 maal in Oud-Beierland waarbij ook de voedselbank wordt aangedaan.

banner_sportiefTussen de bedrijven door ook tijd voor ontspanning met basketballvrienden tijdens een “Legends Game” op 20 september waar Henk te Zandvoort na een clinic met 40 enthousiaste kinderen mocht meespelen met grootheden als Kees Akerboom sr, Karel Vrolijk, Frank Kales, Jaap Jongbloed, Hank Smith en vele andere toppers. Een prachtige reünie georganiseerd door mensen met een groot basketballhart. Levi’s Falmingo’s tegen Zandvoort Lions werd dan ook een spektakel voor het gehele publiek dat rijkelijk was toegestroomd.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *