Kickboksen

future fightingsKickboksen is een fysieke sport. Bij een verkeerde klap of schop kan men blijvend letsel toebrengen of er aan over houden. Maar met het vinden van deze topper in ons eigen landje weten we zeker dat de veiligheid van al onze deelnemers nooit in gevaar zal zijn.

Wij presenteren Léon Tuijt een (vecht)sporter in hart en nieren die  nauw samenwerkt met Henk.
Hij was niet alleen Nederlands kampioen Kickboksen maar ook nog eens Europees kampioen Karate en nu gediplomeerd kickboksleraar.

Léon draagt een grote passie uit voor het sporten en voor het kickboksen in het bijzonder. Hij weet zowel jeugd als volwassenen te motiveren en stimuleren.
Zijn enthousiasme en uitstraling werken zichtbaar door tijdens de clinics waarbij enkel professionele materialen worden gebruikt.

 

Veiligheid, plezier en ongedwongen kennis maken met deze sport, staat centraal tijdens zijn clinics.
Daarnaast vindt Léon het, net als ons sportservicebureau, belangrijk dat er naast de fysieke inspanning ook een aantal sociale competenties tijdens het sporten aan de orde komen. 

 

Een gezonde dosis discipline, samenwerking, respect, doorzettingsvermogen, onderlinge communicatie en leiderschap zijn competenties die uitgebreid aan bod komen.