Pleintjes Tour gaat als een trein, meerdere gemeenten willen aansluiten

Okt 2nd, 2015

Comments: 0
Category: Uncategorized

Pleintjes Tour gaat als een trein, meerdere gemeenten willen aansluiten

Henks PestMijMaar pleintjes tour gaat als een speer. Wat eerst leek op een droom die hij graag eens verwezenlijkt zag is het uitgegroeid tot een heus basketballfestijn voor jong en oud in het hartje van verschillende woonwijken. En de hulp die hij hierbij krijgt van de verschillende gemeente functionarissen, beleidsmedewerkers en buurtcoaches is hartverwarmend te noemen.

Op de avond van 1 oktober bijvoorbeeld waar hij op een prachtig plein in Barneveld stond midden in een woonwijk. Maar liefst 60 kinderen en wat volwassenen gingen helemaal los voor zo’n 2 uur durende sessie met Henk.

Petra van Dam (leefbaarheid consulente) had alles tot in de kleinste details geregeld waaronder extra lichtpalen maar ook een grote kar met allerlei lekkere drankjes en wat cake voor alle deelnemers en omstanders. Totdat het echt te donker werd gingen de kinderen door en mocht 1 meisje zich winnaar noemen van een prachtige gesigneerde Schelde Sport Basketball.

Meerdere gemeenten die de boot iets af hielden krijgen nu ook lucht van de impact die deze prachtige tour met zich brengt dus willen alsnog aanhaken. Vanwege het steeds sneller donker worden moeten we echter eens goed kijken naar de tijden van het starten met de clinics, maar dat komt helemaal goed.

Wij zijn er in ieder geval heel trots en zijn Stichting PestKind dankbaar voor de support al deze jaren.

Deze week 40 waren wij te vinden in: 2 x Barendrecht PMM pleintjes tour (deels gesponsord door de Rabobank), Hoensbroek voor een prachtige dag op SBO Mgr Hannsenschool  voor o.a.kinderen met zicht en of hoorproblemen(zie foto)hanssen school en Barneveld.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *