Pass The Passion op de Passie Rotterdam

Mrt 28th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Pass The Passion op de Passie Rotterdam

3 keer dit jaar, zijn wij te gast op De Passie school in Rotterdam. Deze prachtige school, die echter binnen vanwege het vele beton ietwat koud aandoet herbergt vele studenten van verschillende nationaliteiten. Wij komen op uitnodiging van Stefan Rijke die Henk nog kende van 10 jaar terug bij de Passie in Amsterdam. Toen was het al een succes in de Van Hogendorphal en nu dus op zijn nieuwe school daar aan de haven in Rotterdam. De eerste clinic een aantal maade-passienden geleden verliep super en op 28 maart was het de tweede ronde.

Stefan en zijn collega Andries waren er ook al vroeg bij om onze Henk te helpen met laden en lossen want de gymzaal ligt in deze school op de eerste etage.

Om 9 uur begon het 5 kwartier durende basketball spektakel met het thema pesten als rode draad. Mooi hoe beide leraren aangaven dat de normen en waarden van ons precies overeen kwamen met die wat zij de laatste 10 weken hadden voorgeschoteld. Een vette ochtend met twee winnaars van Nike prijzen waaronder de nieuwste backpack Elite …hoe cool is dat?

Over 10 weken is onze derde sessie..we kijken er al naar uit.

foto: elke student kreeg deze dag een aandenken van de leraren in de vorm van een bandje…en dit bracht Stefan Rijke mooi in beeld

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *