OSG Atlascollege te Hoorn op herhaling

Okt 8th, 2015

Comments: 0
Category: Uncategorized

OSG Atlascollege te Hoorn op herhaling

Ze wilden beslist dat hij zelf kwam, het Atlas college te Hoorn nadat hij vorig jaar noodgedwongen een andere clinician had moeten sturen. Op 6 oktober stond hij dan ook klaar voor maar liefst zo’n 250 3e klassers die in 4 verschillende groepen waren verdeeld. De schoolleiding gaf toe dat het wel degelijk goed was verlopen vorig jaar maar dat de komst van onze hoofdclinician elke keer weer een feestje waard was. Ondanks een kleine aanvaring met één leerling verliep alles tot in de puntjes en mogen we terugkijken op een heerlijke dag vol fun en games.

Die zelfde dag in de avond stond onze pleintjestour op het programma en wel in het Brabantse Budel. Hier ook een leuke opkomst met daarbij een extra dimensie van een heuse DJ, die naast de muziek van Henk ook heel coole sounds liet horen. Een mooi gebaar werd gemaakt door Krijn Eradus die van alle aanwezige kinderen de schotwedstrijd won en uit handen van Henk de felbegeerde gesigneerde basketbal kreeg aangereikt. Hij besloot dat niet hij maar een klein jongetje van 4 jaar oud de bal maar moest krijgen voor al zijn inspanningen. Prachtig toch! En super lief.

Ook in Geldrop op de 7e oktober was het gezellig druk bij winkelcentrum Coevering.  Daar hadden de zeer productieve buurtsportmedewerkers er alles aan gedaan om een mooi plein neer te zetten met dranghekken en al. Met de hulp van de basketballclub die in de hal ernaast moest trainen werd het een gezellige groep van jong en oud en werd de rode draad van pesten goed opgepakt.gedlrop

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *