Ondernemers genieten op ’t Loo en Hilvarenbeek heel blij met nieuw sportcentrum

Okt 22nd, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Ondernemers genieten op ’t Loo en Hilvarenbeek heel blij met nieuw sportcentrum

roodloopOp 18 oktober had Landal ’t Loo een bruisende avond gepland met lokale ondernemers en twee externe sprekers. Met een fijne opkomst begon de avond via een inspirerende speech van onze Henk die hij volgde met een interactief gedeelte en daarbij de uitleg waarom sommige oefeningen op deze manier werden gebracht.

Na deze sessie werd er door de tweede (vrouwelijke) gast gesproken over de Brexit. Een mooie avond met veel variatie die vooraf aan alles werd ingeluid door een lokaal orkest inclusief dirigent.

Op 19 oktober reden we richting Hilvarenbeek waar we in het gloednieuwe sportcentrum de Roodloop werden verwacht voor een clinic vooraf aan de finales van het scholentoernooi georganiseerd door Biks Shots. Rond de 60 deelnemertjes deden reuze hun best met onze Henk om daarna los te gaan tijdens de belangrijke wedstrijden voor alle aanwezige ouders. Menig jaar hebben wij in de oude Hispohal les gegeven en met de komst van de Roodloop is er nieuw leven in de vele activiteiten van de lokale clubs geblazen. Als er 1 gemeente dit verdiende, is het Hilvarenbeek wel. De zeer actieve basketball club Biks Shots is bijvoorbeeld zeer begaan met de STAR principes die via de vele clinics en toernooien worden toegepast. In al die jaren mochten wij daar een essentieel deel van invullen.

Later deze avond vond er een wedstrijd plaats tussen Dragons Nijmegen tegen de New Heroes in de DTL liga. (U21) Ook hier speelde Henk een rol al zij het bescheiden met wat aankondigingen van spelers en in de rust een schotspel met kinderen.

Op 20 oktober wederom terug naar ’t Loo want daar vond “Roots in the Woods” plaats, een gezellig ranch/country/landelijk evenement met allerlei activiteiten en eetgelegenheden.  Henk gaf hier een twee uur durende clinic met vele lieve gasten waarvan er 1 vader en zoon zelfs 3 mooie prijzen wonnen. Een heerlijke middag met prima weer voor het tijd van het jaar.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *