Officiële opening sportcentrum de Roodloop Hilvarenbeek

Okt 28th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Officiële opening sportcentrum de Roodloop Hilvarenbeek

Het heeft (te) lang geduurd maar in Hilvarenbeek, met 15000 inwoners, is er een prachtig nieuw sportcentrum gebouwd. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen, met een zwembad, grote sporthal, meerdere grote ruimtes en een super de luxe kantine.

Op 28 oktober werd het sportcentrum geopend door leden van Biks Shots basketballclub, nieuwe en oud wethouders en de burgemeester zelf. In een bitter windje werd de opdracht van 3 rake schoten op de basket als officieel openingsact gekozen en de oud wethouder hadopening hierbij de eer om het met zijn schot te bezegelen. Onder luid gejuich en de nodige professionele confetti en rookmachines konden de mensen gaan genieten van de aangeboden sport demo’s om de opening op te sieren.

Met o.a. volleybal, basketball, turnen, hockey en menig ander sportaanbod in de warme sporthal gecombineerd met heel veel activiteiten buiten was het een superleuke dag. Ook de aller jongsten werden op hun wenken bediend met schminken en heerlijke suikerspinnen…een groot feest dus.

Ons sportbureau verzorgde twee clinics met kinderen, ouders en jeugdspelers van Biks Shots die ons ook nog eens prima hielpen.

Hierbij is de Roodloop officieel geopend !! Yessss

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *