Landelijk schisisdag groot succes

Mrt 14th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Landelijk schisisdag groot succes

Op 12 maart jongstleden was het de landelijke chisisdag. Een dag waarop vele mensen met een ietwat afwijkend gelaat (denk aan hazenlip) bij elkaar komen om zo gedachten en ideeën te horen en uit te wisselen. Ook Jan Jaap van der Wal deed van zich spreken in Utrecht op deze prachtige dag.

Wij van Ball-Contact Sportservice werden uitgenodigd vanwege ons werk tegen pesten en sociale tolerantie. Een zeer leuke opdracht en ook gelijk een erkenning voor ons werk dat zich steeds meer uitbreid. Wij mochten deze dag een sportclinic verzorgen met zo’n 25 kinderen. Deze kinderen hadden al reeds zitten luisteren naar verschillende verhalen deze dag en wilden best even komen bewegen. Na een prima intro van onze Henk ging alles vlot van start en zagen we de jongens en meisjes los komen. Via snelle opeenvolgende oefeningen werden alle kids stiekum in het zweet gewerkt hetgeen na bijna 3 uur workshop niet ondenkbaar is.

Met het oog op wat deze jongens en meisjes af en toe doormaken met andere leeftijdgenootjes zonder schisis kunnen we concluderen dat dit gewoon kanjers zijn. Kinderen die net als alle kinderen gewoon willen spelen en genieten van het leven zonder enig aarzeling of terughoudendheid.

Wij zijn dan ook schisisapetrots dat we deel hebben mogen uitmaken van deze prachtige middag in Utrecht bij BOSK (https://www.bosk.nl/schisis/ )

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *