Landal Sluftervallei terug op de agenda en NewHeroes kijken al naar volgend jaar

Mei 6th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Landal Sluftervallei terug op de agenda en NewHeroes kijken al naar volgend jaar

slufter-valleiHet was alweer een paar jaar geleden dat wij van Ball-Contact Sportservice op Texel stonden voor onze clinics. Landal Sluftervallei is een prachtige camping en het is daar met dit weer genieten van vroeg in de ochtend tot laat in de avond.

Op Bevrijdingsdag 5 mei was het als vanouds en konden wij met het heerlijk zonnetje in de lucht en de professionele hulp van Anouk en haar F&E team al snel aan de slag. Een behoorlijke groep kinderen maar ook hun ouders en toekijkende opa’s en oma’s gingen voor 2 uur lang compleet los op de snel na elkaar volgende oefeningen op muziek. Geen zuchtje wind en alleen maar dolle pret met een paar hele blijde winnaars van coole Nike petjes en sokken.

We konden echter niet lang genieten van dit verblijf want in de avond stond wedstrijd 3 gepland van de NewHeroes tegen Rotterdam in de Maaspoort te DenBosch en daar doen wij het entertainment team wat ondersteunen. Jammer genoeg was de slechte vorm van de laatste weken niet om te buigen en moesten we letterlijk buigen voor het team uit Rotterdam. Maar DenBosch basketball komt vanuit een diep financieel en sportief¬† dal en zowel de voorzitter als de bestuursleden kijken al uit naar het volgende seizoen. Het team uit Rotterdam moet nu tegen het oppermachtige Groningen dat al reeds bewezen heeft Europees te kunnen scoren en winnen. Daarentegen heeft Rotterdam niets maar dan ook niets te verliezen….

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *