Laatste loodjes 2017 bij DenDungk en Niels

Dec 26th, 2017

Comments: 0
Category: Uncategorized

Laatste loodjes 2017 bij DenDungk en Niels

We zijn aan het aftellen hier bij Ball-Contact Sportservice, 2017 zit er bijna op. Dat betekent echter niet dat we nu achterover hangen, integendeel, we kijken met gretige ogen reeds naar 2018 waar er vele mooie activiteiten en programma’s op de rol staan. Maar niet voordat we eerst nog op 23 december bij het maxresdefault-2jubileum vierende DenDungk (DenDungen) op visite werden gevraagd om aldaar 2 clinics te verzorgen ten ere van hun 30 jarig bestaan. De eerste workshop was voor de allerjongsten met een uitschieter van maar 2 jr oud, heel vermakelijk! En de tweede voor de gevorderden waar er vooral een training werd gegeven door onze Henk.

Beide clinics werden goed ontvangen en kon de reis naar huis worden ingezet ware het niet dat onze tomtom en nieuw verbouwde parkeerterrein verkeerd had ingeschat en onze sportbus vast kwam te zitten in de blubber. Gelukkig waren daar vele spelers en fans in de kantine vanwege het jubileum zodat Henk na een uurtje via een vriendelijke tractor-bezitter uit de buurt, kon worden bevrijd.

Op 28 december gaan we voor de 2 meter lange 13 jarige Niels, een persoonlijke vriend van ons, een clinic houden waarbij al het opgehaalde geld ten goede komt voor een reis naar Zweden waar hij heel graag wilt gaan trainen. Er zijn nu al rond de 40 inschrijvingen en still counting.

We houden u graag op de hoogte van alles dat we doen, indien er vragen zijn gewoon even bellen of mailen.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *