JostiBand leden gaan er voor, gasten Landal GreenParks genieten.

Aug 15th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

JostiBand leden gaan er voor, gasten Landal GreenParks genieten.

De activiteiten die wij organiseren maar ook voor worden uitgenodigd lopen steeds meer uiteen maar allen hebben wel allemaal het zelfde doel. Het enthousiast maken en deelnemers in hun kracht zetten via veel fun tijdens het sporten. Zijn we de ene keer een hoofdcoach bij de Kobe Bryant Academy , staan we later op de Europride op een boot door de Amsterdamse grachten. En het houd niet op want op 10 augustus stonden we bij het Jostiband orkest voor een weerbaarheidstraining. Op 5 september hebben de leden een gigantisch concert op de planning staan in de ZiggoDome en jawel deze is totaal uitverkocht!

Met gasten als Maan, Guus Meeuwis en Gerard Joling natuurlijk een prachtige happening om bij te moeten zijn. Wij van Ball-Contact Sportservice mochten het orkest van wat kracht voorzien op de 10de augustus en dat deden we via een clinic voor de wat mobielere leden en een peptalk en veel fun voor de mensen in de repetitie ruimte. Meer dan 150 leden kent het orkest en dat kun je horen als zij gezamenlijk een muziekstuk ten gehore brengen.  De kracht ligt in de samenwerking, elk instrument is belangrijk hoe het ook klinkt. Maar goed laten we wel wezen dat is met alle muziek zo, haal Mick Jagger weg bij de Rolling Stones, tja. Een prachtige dag en avond in Zwammerdam (dicht bij Leiden) waarbij het mooi nieuws nog moest komen want Zorg en Zekerheid tekende daar een contract om de JostiBand te steunen, super!

Ook de clinics op de Landalparken blijven de vele gasten trekken. Ondanks het slechte weer is het entertainment team snel met het bedenken van een binnen locatie. Soms moet de Bolo club het ontgelden om ruimte te maken voor de jonge gasten met Henk. Maar dan kijk je naar buiten en dan weet je al gauw dat het de juiste keuze was. Iedereen geniet ondanks de soms wat mindere ruimte en vele kinderen hebben al hele mooie prijzen gewonnen tijdens de stoere schotwedstrijden. Zoals op Rabbitt Hill waar we maar liefst 3 kwartier langer door gingen (2.45 uur) omdat we de tijd totaal uit het oog verloren vanwege de gezelligheid. Daar op Rabbitt Hill waren er twee jongens die de schotwedstrijd tot een kunst veranderde en dat onder het kijkgenot van vele toeschouwers.

Het aantal deelnemers ontloopt elkaar niet heel veel met uitschieters op ’t Loo, Rabbitt Hill, Port Greve, Coldenhove en Miggelenberg. Overal heel veel enthousiasme en smiley faces..heerlijk, we love it!band 2

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *