Van Hurghada naar Holten

Dec 17th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Van Hurghada naar Holten

De reiskosten zullen behoorlijk zijn voor het Waerdenborch college in Holten dat ons sportservice bureau heeft gevraagd om op 17 december de PestMijMaar tour te verzorgen, haha.(geintje) Ons bureau was voor een korte tijd gesloten vanwege een broodnodige “zon-break” die wij in Egypte vonden. Op zondagavond terug in Nederland en op maandagochtend om 5 uur in de ochtend al richting het noordoosten.

Een met vitamine D “opgeladen” Henk vond gelijk zijn draai nadat hij met Frank Plekkenpol de vele matjump-waerdenborcherialen had uitgestald. 4 gemixte groepen (1ste en 2de klassers) van rond de 50 deelnemers per keer bezochten de naast de school gelegen sportzaal. Een prima dag met enthousiaste kinderen die de manier van lesgeven en het thema pesten goed konden waarderen.

6 kinderen wonnen uit handen van Henk prachtige professionele Nike sportsokken nadat zij een spannende schotwedstrijd hadden gewonnen.

Wij danken natuurlijk en wederom Frank Plekkenpol en alle leraren die aanwezig waren (en soms meededen) tijdens deze enerverende dag.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *