Henk gaat helemaal los in Venlo

Mrt 26th, 2018

Comments: 1
Category: Uncategorized

Henk gaat helemaal los in Venlo

Jaarlijks maken wij een trip naar Venlo. Gerard Jacobs van het Blariacum college vraagt dan een activiteit aan en wij draaien. Deze school won al een aantal keren de prestigieuze prijs van “Meest Sportieve School” van Nederland dus qua fanatisme zit het wel goed.yes-you-can-man-vrij-2

Op 23 maart was het weer zover alleen dit werd wel een hele speciale middag en avond. Vooraf aan de clinics met de 2 grote groepen ging onze Henk eerst bij het junior-gedeelte van de school binnen. Daar in de aula had L.O. leraar Jacobs twee baskets neergezet om Henk wat met pauze-houdende kinderen te laten spelen. Het werd gelijk gezellig in deze prachtige school met Henk als leidend figuur aan de microfoon.

Daarna was het snel naar de sporthal waar er werd opgebouwd voor twee keer een grote clinic met zo’n 60 kinderen. Dat werd ook een groot basketball feest met natuurlijk ons anti-pesten beleid als rode draad. We willen hierbij ook gelijk de andere l.O. leraren en hun stagiaires bedanken voor de fijne samenwerking.

Maarrrr dit was nog niet alles, de Venlo Crusaders de basketballclub uit deze regio had ook lucht gekregen van het bezoek van Henk en sprong daar slim op in. Die avond was er in dezelfde hal namelijk ook training voor verschillende jeugdteams en het bestuur had ons gevraagd om ook voor hen een workshop/training te geven….dus. Om 18.00 uur was het dan ook een gigantische drukte in de hal met hele jonge en wat oudere jeugd, die stonden te trappelen om 1.5 uur met onze Henk aan de gang te gaan. Ook veel ouders bleven zitten kijken naar wat hun kroost allemaal moest doen en ondergaan. En met alle reacties achteraf kunnen we spreken van een geslaagde avond/dag.

Wil je ook eens dat Henk naar jouw club komt op een trainingsavond, bel ons dan gewoon even of het kan natuurlijk via e-mail.

DISCUSSION 1 Comments

  1. Gerard maart 27, 2018 at 11:52 am

    Het was een fantastische dag.
    Volgend jaar weer!!

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *