Henk betrapt op “Drank en Drugs”

Jun 12th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Henk betrapt op “Drank en Drugs”

Wat een prachtige basketballdag op de 11de juni jongstleden. We waren al heel vroeg onderweg om op tijd in Emmen te zijn voor het jubileum van de Mustangs. Een grote groep kinderen stond te popelen van ongeduld om de clinic te starten. Het werd dan ook al snel gezellig op de vloer van sporthal Angelslo waar vele ouders al hun kroost zaten te bekijken. Dat moest anders dacht onze Henk en zorgde er voor dat een groot aantal van deze volwassenen mee gingen doen. Wat volgde was een zeer prettige samenwerking tussen de ouders en de kids. We kunnen dan ook terug kijken op een enthousiaste ochtend bij het 45 jarig jubileum van de Mustangs.

De tweede clinic deze dag was in Dronten waar wij vanwege de “fotomomentjes” van Emmen wat later dan gepland arriveerde. Maar dat waren slechts enkele minuten . Ook hier grote getale ouders en grootouders die hun kinderen en kleinkinderen wel eens aan werk wilde zien met onze Henk. En ook hier haalde Henk vele volwassenen vanaf de tribune de prachtige basketballvloer op van Sporthal ’t Dok. Het werd een prima feest met vele winnaars van verschillende wedstrijdjes en fun drills. Deze winnaars ontvingen prachtige Nike-petjes en de grote winnaar  kreeg naast een Nike-pet ook nog een splinternieuwe Nike-bal en een heuse beker, van harte gefeliciteerd.

Drank en Drugsnike-jon-jones-ufc-172-champion-shirt

Zoals u weet doen we alles maar dan ook alles goed voorbereiden en al onze drills stellen we in op ons publiek van dat moment. Het komt maar zelden voor dat we kritiek krijgen waar we niets mee kunnen, we gebruiken alles in ons voordeel, van fouten leren we, graag. Op zaterdagmiddag werd Henk weliswaar toch echt betrapt op iets wat schuin staat tegenover waar zijn bedrijf voor staat. In zijn enthousiasme wilde hij iets meer bass in zijn muziekkeuze brengen en gaf een liedje ten gehore dat totaal niet bij Ball-Contact Sportservice past en het werd dan ook gelijk opgemerkt door één van de ouders. Ondanks dat het even slikken was bekeken we het al snel als superpositief want het geeft aan hoe mensen ons zien…dus onze grote dank daarvoor. Het liedje van Lil Kleine & Ronnie Flex zal men dan ook nooit meer uit onze speakers horen….

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *