Den Haag 14 mei en Breda 15 mei met krankzinnige aantallen

Mei 16th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Den Haag 14 mei en Breda 15 mei met krankzinnige aantallen

Oh oh oh wat een maffe twee dagen waren dit! Op 14 mei stonden we voor de Rolf groep (https://shop.derolfgroep.nl/news/buiten2016.aspxschep) in Den Haag bij de Anne Frank school waar twee grote groepen, 7 en 8, leerlingen les kregen van onze Henk. De ludieke “Gouden Schep” actie die zij samen met VrienDDbv (http://vriendd.nl/ ) hadden uitgezet was gewonnen door deze school dus kregen zij deze clinics aangeboden. Op een prachtig schoolplein met basketballveld ging Henk los met de fanatieke kinderen. Ons anti-pesten beleid kwam krachtig¬† over bij de kinderen die veel aandacht toonden en respect. Als sportorganisatie zijn wij trots op de samenwerking met deze 2 kindvriendelijke bedrijven.

Op 15 mei was het de beurt aan Breda waar we op de Prinsentuin van Cooth vmbo maar liefst meer dan 500 leerlingen voor ons neus kregen verdeeld over 6 groepen. Gelukkig had TienXTaak (Jantien) geregeld dat we via Jansen & Fritsen nog eens 50 splinternieuwe “handjes ballen” konden overnemen, waarvoor onze dank. En die ballen waren hard nodig want deze groepen waren gigantisch. Met 2 uitgestalde baskets, zijn top stereo, speakers en mooie Nike prijzen ging Henk al vanaf 8.30 aan de gang met zijn speeches over respect en anti-pesten gevolgd door het basketball spektakel. Natuurlijk was het even zoeken af en toe met wat knorrige leerlingen maar zodra het kwartje was gevallen dat Henk er echt was om iets duidelijk te maken was het alleen maar positief werken. Een lange maar ongelofelijke dag in de heerlijke zon met veel hulp van de leraren die alles gade sloegen. Wij danken iedereen voor het vertrouwen tijdens deze week van het respect op deze school.

Henk: “soms denken we niet eens na over de aantallen die wij bereiken en is het pas nadat we de foto’s en filmpjes zien dat het binnen komt. Deze laatste twee dagen waren overweldigend in many ways”.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *