Grote variatie houd ons scherp

Mrt 1st, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Grote variatie houd ons scherp

Het is een prima tijd bij ons sportservice bureau. Vooral de variatie van aanvragen maken alles zeer interessant. Natuurlijk blijven onze paradepaardjes, de PestMijMaar tour en de Fun-Clinics heel hoog scoren maar komen er ook steeds meer aanvragen uit ander hoeken.

Op 26 februari stonden we voor het 10de jaar op rij bij het Trevianum te Sittard waar we wederom de nieuw aan te komen brugklassers proberen te overtuigen hoe leuk de sportklassen zijn. Deze meer dan 100 basisschool kinderen werden verdeeld in 3 groepen om zo’n half uur les te krijgen van drie sporters waarvan Henk er 1 was. Ook de meegereisde ouders vonden het top dus dat gaat helemaal goed komen daar in Limburg.

Op 29 februari en 1 maart stonden we weer heel ergens anders en wel op Jeugdzorg instelling Transferium te Heerhugowaard. Daar zijn we binnen gehaald door een persoon die ons jaren geleden nog op een instelling op de Heuvelrug aan het werk gezien had. Deze klus was top met niet altijd de makkelijkste jeugd maar met de enorme steun en toewijding van het begeleidend personeel werd het soms gewoon een feestje. Wij zijn dan ook trots om dit te mogen en kunnen doen.

Ook op de eerste van maart een bezoekje aan Landal Aelderholt in Coevorden. Ja, dat is nog eens 2 uur omhoog rijden en daarna meer dan 2.5 uur terug naar kantoor. Daar dus een heel ander publiek. Er had zich maar 1 kindje ingeschreven voor deze activiteit, tja… maar met wat heerlijke opzwepende muziek en de uitnodiging van een enthousiaste Henk kwamen heel veel gasten moooooi(50+) af op deze sportieve activiteit. Het werd dan ook een twee uur durende coole en zweterige (buiten natte sneeuw dus heerlijk binnen) basketball show met alleen maar vrijuit lachende kinderen en ouders en opa’s en oma’s!

Een prima dag dus met veel kilometers op de teller van onze prachtige bus maar met een goed gevoel dat alles overtreft.

Wij danken Wesley van Kouterik (Heerhugowaard) en het Landal Greenparcs team op Aelderholt.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *