Gigantisch bedrag naar PestKind

Apr 14th, 2014

Comments: 0
Category: Uncategorized

Gigantisch bedrag naar PestKind

Op 12 april jongstleden werd er in de Achterhoek de 2de zogenaamde 8erhoek Classic Tour gereden.

Rond de 100 prachtige klassieke auto’s vanuit het hele land verzamelden zich in het hartje van Winterswijk om aldaar het perfect uitgestippelde parcours te gaan volbrengen. De meest uiteenlopende vierwielers, die door menig nieuwsgierige liefhebber gretig werden gefotografeerd, startten hun ruig klinkende motoren omstreeks de klok van 10 uur.

 Begeleid door Spaanse livemuziek werd de tour onderbroken tijdens een openlucht lunch aan de imposante steengroeve van Winterswijk waar Culinair Concept en Black & Bianco iets verrukkelijks hadden klaar gezet.

 Vanuit dit punt ging de tour weer verder en eindigde rond de klok van 17:00 uur bij de fantastische organisatoren van het geheel, Hank en Nicole Melse. Buiten dit unieke evenement waar menig maanden aan voorbereiding vooraf gaat stonden deze toppers samen met Jacqueline Plomp en Mariska Honingh ook nog eens aan de wieg van stichting PestKind.

 Bij de finish op het landgoed van Hank Melse BV stond een wervelende avond op het programma met als onderdeel een veiling voor Stichting PestKind. Ook Henk Pieterse liet even van zich horen, de stichting is per slot van rekening voor zijn missie tegen het pesten opgericht. Na mooie woorden van Nicole Melse de initiator van de Stichting en die van Henk kon de veiling geleid door niemand minder dan Gijs Staverman beginnen.

 Wat volgde was een bijna kolderieke vertoning van een zeer gepassioneerde veilingmeester die bijna letterlijk het geld uit de broekzakken sloeg met zijn hamer en humor.

 Op het einde werd de balans opgemaakt nadat alle unieke items variërend van een overnachting in de Obamasuite tot een horloge gesigneerd door de Heer Tim Coronel (Parijs/Dakar) waren verkocht.

De totale opbrengst voor stichting PestKind binnen 1 uur bij elkaar gesprokkeld door Gijs Staverman en alle gulle bieders werd uiteindelijk 55.105 euro. Een prachtig resultaat dat Henks missie tegen het pesten zeer goed zal doen, en heel veel kinderen zal bereiken.

 Deze avond werd vooraf gegaan met een heerlijk diner en beëindigd met optredens van tal van bekende artiesten en Dj´s.

 Gijs_staverman_Artist_presentatieEen ultieme dag en avond die je eens mee gemaakt moet hebben om het te geloven!

 

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *