Gemeenten smullen van pleintjes-tour

Okt 13th, 2015

Comments: 0
Category: Uncategorized

Gemeenten smullen van pleintjes-tour

De tour die wij op verschillende pleintjes in geheel Nederland aandoen krijgt steeds meer aandacht en valt heel goed bij de gemeenten. Voor slechts een kleine bijdrage genieten zij van de PestMijMaar pleintjes tour die dit jaar voor het eerst wordt uitgerold. Oosterhout nam zelfs het voortouw om maar liefst 3 dagen deze tour te boeken. 2 daarvan werden compleet door deze gemeente zelf betaald en 1 dus door onze Stichting PestKind.(http://oosterhout.nieuws.nl/gemeente/20151008/kom-naar-de-pest-mij-maar-tour-op-12-13-en-14-oktober/)

Op zowel 12 als 13 oktober was het dan ook een groot sportfeest bij respectievelijk de Sterrenlaan en Krijtenberg. Beide locaties werkten samen met de BSO’s die naast de twee pleinen liggen. Grote opkomst ondanks het steeds kouder wordende weer en de soms gure wind. Maar als kinderen het naar hun zin hebben kan geen één weertype ze stoppen.

Wij kijken terug op twee prachtige dagen en kijken vooruit naar nog een paar drukke laatste weken van oktober, met bezoek aan Oosterhout (nog eens), Dordrecht, Oss, Zaltbommel, Nijmegen, 3 x Landal Greenparks, Harlingen, Schiedam, Vlissingen, 2 x Harderwijk en Lekkerkerk. November loopt al lekker vol dus wil je nog boeken, moet u niet te langposter aarzelen. We zien u graag tegemoet.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *