Gaaf,cool, vet en heel veel voldoening

Mrt 12th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Gaaf,cool, vet en heel veel voldoening

De titel somt eigenlijk alles op wat er gezegd, gevoelt en ervaren wordt tijdens onze activiteiten, door zowel de deelnemers als wij als organisatie zelf.

De telefoon staat niet stil op de administratie en dat is erg fijn natuurlijk. We genieten van wat we doen en delen onze passie graag. Voor een update gaan we naar week 10 waar we op 8 maart in Halsteren op de Steenspil les mochten geven. Deze VMBO school is praktisch nieuw met een heerlijke gymzaal. Stefan Joosen regelde een prima schema zodat wij per dag (dag 2 is in week 11) 4 keer een dubbele groep konden verwerken. Aan de vele leuke reacties te horen en zien was het een succes en kijken we dan ook uit naar de andere groepen.

Op 9 maart twee opdrachten en wel in Schiedam en Sittard . De tweede in Limburg was wederom voor onze vaste klant het prachtige Trevianum, één van de beste scholen van het land met een strak sportklassen programma. Ook deze middag was het weer helemaal top hetgeen werd herhaald met het dubbel aantal leerlingen op 10 maart. Ook die dag zeer enthousiaste 2de klassers waarbij een aantal leerlingen leuke Nike handdoekjes wonnen.

Die zelfde 9de maart dus in Schiedam voor een heel andere activiteit en speech. Gemeente Schiedam een prima klant van ons bedrijf zet zich al jaren in voor verdraagzaamheid en stimuleert sociale vaardigheden door middel van sport bijvoorbeeld. Mevr.Nathalie Gouweleeuw wethouder sport is één van deze stimulators en dat merk je gelijk aan haar betrokkenheid. Deze bewuste dag werd Michael van Praag onderscheiden voor zijn pionierswerk.Michael van Praag krijgt de Jillis Bruggeman Penning vanwege het tegengaan van discriminatie op de velden en het uitdragen van respect, maar ook voor zijn meer dan gemiddelde inzet voor en interesse in de emancipatie van Lesbiennes, Homo’s, Bi-sexuelen en Transgenders (LHBT’s).  Wij als vechters tegen pesten en voor het verbeteren van sociale vaardigheden werden hiervoor uitgenodigd om samen met 40 jongeren van het LIFE college geleid door een gedreven Peter Ottens een clinic te geven. Ondanks de ijzige wind werd dit een heel prettige ochtend met het hoogtepunt natuurlijk de Hr.van Praag die even de bal in één keer de basket in gooide en de speech die Henk mocht houden over zijn werk, zijn missie, zijn passie.Wij zijn dan ook heel vereert om deel te zijn geweest van deze bijna historische dag.

Op de 10de maart waren we dus nog eens in Sittard voor maar liefst een kleine 70 leerlingen en de 11de maart stonden we in Zeewolde waar 33 jongeren de PestMijMaar clinic mochten ervaren. Ook hier heel fijn werken met leuke en mooie reacties achteraf.

Voor boekingen, ook voor scheiamd busin de toekomst wacht niet te lang en bel of mail, u kent de weg.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *