Flexibiliteit en daadkracht

Nov 23rd, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Flexibiliteit en daadkracht

Wij krijgen elke dag wel één of meerdere aanvragen binnen en gelukkig voor de agenda, zijn deze meestal pas over een maand of nog (veel)later.

Maar vanwege onze unieke backoffice, die door het virtuele administratiekantoor TienXTaak wordt beheert, kunnen wij zelfs inspelen op aanvragen die nog dezelfde week moeten worden uitgevoerd. We werken met topmensen die wij ten alle tijden kunnen oproepen, en kan de één niet dan staat de andere te trappelen. Samenwerken met toppers uit de sport is een zeer fijne ervaring. Allen kennen ze klappen van de zweep en weten precies waar we voor staan, respect en anti-pesten.

Deze week was het weer raak waarbij er de vraag kwam of wij onze basketballclinician naar Hoorn konden laten afreizen. En niet 1 keer maar twee keer binnen een week. Dan gaat TienXTaak aan de slag en weet het zo te regelen dat er deze dag 23 november, twee dagen na de aanvraag (!) al iemand komt les geven.

Ook op woensdag 28 november zal Henk zijn PestMijMaar clinic uitrollen voor het Copernicus (foto)waar hij nu reeds voor de Website Image Template13de keer was geweest. En elke keer een uitstekende ontvangst van enthousiaste L.O. leraren die ook respect hoog in het vaandel hebben staan. Een topgroep van vak-collega’s waar wij graag vertoeven.

De groep van 52 leerlingen op  23 november was goed bezig en we zien per jaar dat de sportklassen groeien waardoor ze zelfs nog een extra zaal moeten gebruiken. Dat zegt natuurlijk wat over de leraren van het bewegingsonderwijs….helemaal top.

Tot de 28ste

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *