Europride en Landal, tja we zijn op heel veel plaatsen

Aug 8th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Europride en Landal, tja we zijn op heel veel plaatsen

Of het nu Gay-parade of Europride heet dat laten we even in het midden maar onze organisatie die zich inzet voor acceptatie en gelijkheid van alle mensen waren uitgenodigd door een goede vriend. Deze basketballer in hart en nieren met zijn succesvolle bedrijf Laser Aesthetic, had een boot voor op de grachten gehuurd en daar mochten wij op mee. Een onvergetelijke dag met lachende liefdevolle mensen die op 6 augustus eindigde waar we opstapte bij restaurant Loetje aan het IJ voor een overheerlijke maaltijd en fantastische entertainment. Wij danken Erwin Kettmann en zijn crew voor een topdag.

Op zondag 7 augustus een heel ander publiek en wel op Landal Portgreve waar we een leuke groep gasten van dit fantastische Zeelandse park mochten vermaken met een coole basketball clinic. 80 procent van de deelnemers was Duits dus onze Henk haalde even z’n Havo-vak uit de kast, zelfs op het punt dat sommige Nederlandse vaders het gingen vertalen naar hun kroost in onze taal…oeps…haha.

Een gave avond (19:00 t/m 21:00 uur) met twee toffe Landal entertainment leden die er alles aan deden om de gasten te helpen en Henk te ondersteunen.ranja landal

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *