ENERGIE EN NOG MEER ENERGIE

Jun 16th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

ENERGIE EN NOG MEER ENERGIE

Het is geweldig om te zien hoe zoveel deelnemers actief mee doen aan onze workshops. Zelfs kinderen die vooraf zoiets hebben van tja het is maar basketball, gaan helemaal los. De energie die er dan ook vrij komt van deze deelnemers is bijzonder te noemen. We zien zoveel verschillende kinderen en ouders waarvan je eigenlijk  niet verwacht dat er zoveel actie en energie in zit dat we bijna elke dag weer worden verbaast. En dat is natuurlijk gaaf om te zien en te beleven, elke keer weer. Het mooiste is nog dat er kinderen vooraf zeggen dat ze vanwege een lichte blessure of de maandelijkse (meisjes) ongemakken niet of nauwelijks mee kunnen doen. Echter al tijdens de start van onze workshops gaan ook deze deelnemers helemaal op in alles wat er gebeurd en genieten en lachen alsof er niets aan de hand is, prachtig!

Maandag de 13de juni stonden we in Zuidwolde met onze PestMijMaar tour voor Obs het Groene Hart. Twee heel actieve klassen werden onder handen genomen door onze Henk die reeds om 6 uur in de ochtend de weg op moest voor deze “klus”. Een prima ochtend met een aantal fanatieke winnaars van mooie Nike-petjes. Ook onze missie tegen pesten werd volledig begrepen door deze kinderen uit reacties te horen tijdens het voorgesprek. We kijken terug op een mooie maar zeer regenachtige ochtend.Wij danken ook de RolfGroep en VrienDDBV voor deze opdracht.

Op 14 juni een leuke en “speciale” opdracht. Henk mocht op de school van zijn eigen zoontjes een onderdeel van de ingeplande sportdag invullen. Daar in Essen (België) regende het ook af en aan dus moesten er sommige onderdelen geswitcht worden maar gelukkig kon Henk in “zijn”hal blijven staan. Met twee trotse boys werd het een prachtige dag en zijn we blij dat we dit hebben kunnen doen voor basisschool de Wigo.

Op 15 juni was het weer eens een MakeMyDay dag van Coopervision. Dit keer stonden Henk en Justen Beer bij de Johannes School te Arnhem met een superactieve groep 5. Samen met de dames van Aandacht voor Pesten in combinatie met Justen en Henk werd het een hele gave dag voor deze kinderen. Twee kinderen kregen een bal op het gezicht in de kleine ruimte waarin de clinic werd gegeven. Het jongetje van de twee kinderen had zelf een bloedneus hieraan over gehouden. Omdat er geen baskets aanwezig waren voor een eventuele schotwedstrijd heeft Henk snel besloten dat deze twee kanjers de felbegeerde Nike-petjes kregen als pleister op de wond. Zowel Justen die in de ochtend een wervelende show had gegeven als Henk kunnen terwigo 2ug kijken op een prima dag in Arnhem. We danken dan ook CooperVision dat deze dagen er blijven komen.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *