Hear the wind blow on Texel

Oct 28th, 2013

Comments: 0
Category: Uncategorized

Hear the wind blow on Texel

LandalGreenPark Sluftervallei op Texel is een prachtig park. Er komen naast de vele Nederlanders ook veel Duitsers en Belgen dus een mengelmoes van gasten, heel gezellig allemaal. Op de 26ste oktober stond er een herfstclinic gepland en dat is toch al gauw zo’n trip van 3.5 uur met de veerbootreis erbij. Henk was daar al 2 x geweest dit seizoen en had met veel succes zijn interactieve clinic uitgerold. Elke keer met een prima opkomst. Deze dag in oktober liet echter een totaal ander beeld zien en dat was vooral te wijten aan het zeer omstuimige weer.

Het kleine aantal deelnemers dat er was  genoot van de aangeboden oefenstof en fun maar tijdens de workshop bleek al gauw dat het moeilijk werd om de sterke wind te negeren. De ballen vlogen letterlijk alle kanten op en ook het geluid van Henks microfoon werd aardig aangetast. Na 1.5 uur met een dreigende bui boven het hoofd werd er dan ook gestopt en iedereen begreep het….gelukkig.

Voor de duidelijkheid, de clinics op LandalGreenParks van Ball-Contact duren tussen de 1.5 en 2 uur, dus ondanks alles hebben we het nog redelijk lang vol gehouden. Wij hopen dat we het in betere omstandigheden nog eens over kunnen doen op Texel en gezien de leuke reacties, zit dat wel snor.article-0-0E883EDE00000578-761_634x443

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *