Drukte in de hete zon

Jul 25th, 2014

Comments: 0
Category: Uncategorized

Drukte in de hete zon

kampDe clinics van ons bedrijf draaien overuren en bereiken steeds meer mensen. Een update zoals u wij elke dag verzorgen is bijna niet meer mogelijk. Daarom een klein reisverslag van de afgelopen dagen. Op de 17de juli stonden we op Texel bij Landal Sluftervallei waar er een kleine maar zeer enthousiaste groep prima werk afleverde precies op het heetst moment van de dag. Zwetende kopjes dus en heel veel water en ranja.

De 22ste wederom een visite aan Landal Heideheuvel waar er 2 kinderen zelfs onwel werden vanwege de smorende hitte. Ook hier stonden we midden op de dag met een flinke ploeg te werken. Dezelfde dag op Landal Stroombroek nog eens een heerlijke mix van jong en oud die los gingen met de aangeboden oefenstof. Hier waren we echter de hitte een stapje voor en werden de gasten naast veel ranja ook nog eens voorzien van een koude douche tijdens de schotwedstrijdjes, prachtig.

Op 23 juli de nationale rouwdag stonde we in de ochtend bij de voormalige Lindenhorst Jeugdinstelling om daar te beginnen aan een twee daags bezoek met workshops en toernooi. De kleine zaal werd al gauw een soort bakoven maar ondanks dat werd er heel goed gewerkt door de jongeren en zal het toernooi op de 25ste juli veel beloven.

Die avond reden we af naar Belgie om daar voor maar liefst 108 jonge basketballers en giga clinic te geven. Oud collega en vriend Marc Michiels houdt daar jaarlijks zijn basketball camp en elk jaar groeit dit 5 daags evenement verder uit. Het was dan ook echt genieten want voor meer dan 2 uur kon Henk deze hongerige basketballers geboeid houden met oa zijn speech vooraf over pesten en zijn liefde voor zijn sport. Een waar basketball-feest dus met een schotwinnaar Klaas die uit handen van Henk een gehele Nike outfit ontving, inclusief schoenen.

De volgende dag op 24 juli was het al weer gelijk rijden naar landal Hoogvaals waar de zon weer behoorlijk zijn beste kant liet zien. Met perfecte hulp van het Landal recreatie team werden de kinderen regelmatig voorzien van veel water. Een zeer leuke groep die vanaf het begin tot het einde hun stinkende best deed. Die avond reden we richting Landal Lommerbergen bij Reuver om aldaar een mooie activiteit neer te zetten. Met onweer en een behoorlijke bui vooraf werd er eerst gedacht om alles af te blazen maar al heel snel verscheen daar onze grote gele vriend tussen de wolken en kon het feest beginnen. Met zo’n 60 man op het veld en nog eens 40 toekijkend, mogen we spreken van een prima sportieve avond met veel humor en zeer sociale omgang met elkaar.

De komende tijden zijn we nog in heel veel Landal parken te vinden dus check even de site als je dit ook eens wilt ervaren.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *