Het delen van passie kent geen tijd

Aug 19th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Het delen van passie kent geen tijd

Tja, de titel zegt het al, wij met B-C Sportservice BV gaan vaak onze geplande tijd te buiten. We kunnen gewoon niet stoppen als we zien dat de mensen genieten en enthousiast zijn tijdens onze workshops. We kijken ook  niet op ons horloge (dat we niet dragen)of onze mobieltje.

Landal Greenparks zijn familie georiënteerde vakantieparken over het gehele land maar ook daarbuiten. Iedereen voelt zich hier goed en dat kun je merken aan de vele activiteiten die het entertainment team organiseert en het aantal gasten dat daar op afkomt.

Ook wij hebben altijd een geweldige aanloop tijdens de clinics die wij verzorgen en dat dit dan vaak uitloopt is een direct gevolg van de fun-factor die er in de basketballworkshop schuil gaat en het allerbelangrijkste, wij hebben geen aantal limiet en iedereen is welkom…i e d e r e e n !!

De maand augustus staat bijna totaal in het teken van de reis langs deze vakantieparken. Zo waren we nog eens op ’t Loo, Port Greve, Dwergtesandt (Duitsland) en Coldenhove en eindigen we deze maand bij het Veluwemeer en nogmaals ’t Loo.

De aantallen liepen uiteen van zo’n 30 tot en met 75 deelnemers per park. Wij zijn dan ook apetrots op het resultaat en kijken terug op een geslaagde “Landal-tour” dit jaar.

UITBREIDING

Zoals al eens is vermeld zijn wij met onze B.V. steeds meer aan het uitbreiden en dus mochten wij op Landal Portgreve één van onze paradepaardjes presenteren. Leon Tuijt kwam samen met zijn vaste sidekick en vriend Willem een (non-contact) kickboks-les geven, hetgeen ondanks de brandende zon tot een prachtige middag resulteerde. Deze Léon werd zelfs kyokushin karate kampioen van Europa in 2002 en heeft zijn eigen sportschool. Hij en zijn partner staan garant voor een sportieve en zeer gedisciplineerde middag met heel veel bewegen en handige tipsiedereen doet mee voor zelfverdediging.

We hopen in de toekomst nog meer van onze fascinerende sporters te kunnen plaatsen op verschillende parken.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *