Clinics op de Landal Greenparken gaan als een speer

Aug 5th, 2016

Comments: 0
Category: Uncategorized

Clinics op de Landal Greenparken gaan als een speer

We zijn weer begonnen op de Landal Greenparken. Deze week al (t/m 7 augustus) bezochten we 7 parken met bijna constant het zelfde weertype, donker met soms een regenbui of aanhoudende motregen. Maar op elk park konden wij via unieke aanpassingen ons programma draaien. Bij de één konden we binnen terecht terwijl we bij 1 park zelfs zonder muziek een regelrechte training afwerkten. Overal het zelfde resultaat, enthousiaste ouders die hun kroost eerst even bezig lieten gaan om daarna spontaan in te stappen en te participeren. En van daaruit gingen we eigenlijk geheel los met elke keer een stoere schotwedstrijd voor mooie Nike prijsjes.

Veel anekdotes kunnen we vertellen waarbij er één toch echt uitspringt en dat is van die jongen op Twenhaarsveld die vanwege zijn spierziekte zichzelf vooraf verontschuldigde dat hij misschien niet alles mee zou kunnen doen. Hij bleek echter een grote inspiratiebron te zijn voor de leuke groep mensen die meededen. Hij vocht zich letterlijk door sommige oefeningen heen en dat viel onze Henk natuurlijk op. Op goedvinden van de jongen zelf mocht onze hoofdclinician van zijn aandoening vertellen waarbij hij duidelijk ontroert raakte en gelijk een dik applaus kreeg van alle deelnemers en omstanders. Uitgaan van je mogelijkheden, dat is de basis. Niet denken wat kan ik allemaal NIET maar wat kan ik WEL. Een prachtige Nike pet voor deze kanjer natuurlijk.

Gelijk een kleine aanleiding om aandacht te vragen voor ons unieke project YES U CAN …maar daarover later meeryes-you-can

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *