Campina, Harlingen en Landal de Lommerbergen.

Nov 16th, 2017

Comments: 0
Category: Uncategorized

Campina, Harlingen en Landal de Lommerbergen.

Masters in Lean(.com) is een succesvol management  dat andere bedrijven helpt om vele zaken die beter kunnen, bloot te leggen en zo tot een oplossing te komen. Denk aan tijdverspilling aan de verkeerde zaken, onderlinge geschillen die goed kunnen worden opgelost en soms zelfs het herkennen van de verkeerde persoon op de verkeerde plek in het werkproces. Dat daar veel tijd en energie in gaat zitten is natuurlijk een open deur maar de resultaten zijn dan ook grandioos. Wij met ons sportservice bureau doe vaker workshops voor de “Masters” om zodoende sportief een link te leggen naar een aantal essentiële zaken binnen bedrijven. Het grote Campina was reeds voor de 4de keer aan de beurt op 14 november. Op sportcentrum Papendal werden een 15 tal medewerkers door Henk onderhanden genomen nadat ze hele ochtend al sessies hadden gehad met M.i.L. Met maar liefst 3 geblesseerden eindigde de meer dan 2 uur durende sessie maar niemand hoorde je daarover klagen. De deelnemers,  (zelfs één zwangere vrouw deed gestaag mee) waren razend fanatiek, vooral tijdens de afronding met de wedstrijd. Een aantal gelukkigen wonnen uit handen van Henk leuke Nike prijsjes waar ze echt wel trots op waren, en terecht.

Op 15 november was het de beurt aan één van onze Henk’sters Léon Tuijt die op Landal de Lommerbergen een mooie groep medewerkers een unieke fysiek/psychologische workshop mocht geven. Ook hier enthousiasme alom en een grote duim voor Léon die van onschatbare waarde voor ons team blijkt te zijn. De medewerkers kregen naast een prachtige motiverende speech een ludieke workshop van onze Léon, helemaal top.

Op 16 november was het beurt aan Harlingen waar we reeds voor menig jaar verschijnen voor een aantal scholen. Jongerenwerk Harlingen onder leiding van Stein Kooijman, de gemeente en basketball-club de Green Lions met een behoorlijke delegatie vrijwilligers, wisten samen met Henk de 4 grote groepen kinderen goed te vermaken en het thema pesten goed te belichten. Er vloeide bij sommige sessies zelfs tranen tijdens het confronteren van pester en gepeste, hetgeen voor een aantal als eye opener werd gezien. Vanaf de eerste groep om 8:30 t/m de laatste die eindigde om 16.00 uur was het de volle concentratie.harlingen-2 Naast pesten werden aspecten als respect, gezond eten en de kracht van het jongerenwerk benadrukt.

 

Wij danken alle mensen die Henk deze dag hebben bijgestaan en natuurlijk het Maritiem College voor de lekkere lunch in de middag .

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *