Busy weekend

Jul 31st, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Busy weekend

Op zaterdag 28 juli bracht onze zomertour ons naar Landal Dwergtersand Duitsland. Met een rit van meer dan 3.5 uur onder de kont begon Henk zijn clinic toch mooi op tijd en konden de vele gasten genieten van zijn basketball enthousiasme. Heel mooi hoe Monika, de plaatselijke recreatie leidster, alles in de juiste banen weet te delegeren, petje af voor deze dame.

Op zondag de 29ste juli hadden we eerst in de vroege middag 2 uur lang een prima gig verkregen vanuit ZZ Leiden Basketbalclub. Tijdens Sail-LeidenLogo-ZZ-LEIDEN-FCjpg-300x290 mochten we op een gefabriceerd sportveld aan wal, twee uur lang, passerende dagjesmensen vermaken met onze workshops en shooting games. En geloof ons maar dat dit 2 uur lang non-stop was! Iedereen had plezier en een groot aantal ook nog eens winnaar van coole Nike shirts. We danken ZZ Leiden voor het aanhoudende vertrouwen in ons bedrijf. Ook vooraf aan het gala concert van de Jostiband in de Ziggodome mochten wij namens Zorg en Zekerheid de bandleden mentaal voorbereiden, een prachtige opdracht.

Ook op de 29ste juli reisden wij af naar Landal Landgoed ’t Loo waar wij in de vroege avond voor zo’n 70 gasten uit ons dak gingen. Met ook nog eens eenĀ  40 tal toeschouwers kunnen we spreken van een stoere opkomst, haha. Genieten van minuut 1 t/m laatste seconde. Gasten genoten en wij ook!

Ook op 31 juli stonden er twee workshops op het programma, daar later meer over.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *