“Beter een goede buurT” krijgt handen en voeten

Feb 5th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

“Beter een goede buurT” krijgt handen en voeten

Na een bewogen paar weken gaat ons sportservice bureau weer van start in den landen. Naast de PestMijMaar tour die we nog steeds uitrollen over het gehele land met bezoekjes aan scholen, jeugdinstellingen maar ook bedrijven, gaan we binnenkort ook aan de slag met ons programma Beter een goede buurT. Dit programma brengt buurtbewoners bij elkaar in een sportieve respectvolle setting. Wij met onze Henkst*rs gaan dan aan de slag om BetereengoedeD52aR04aP01ZL-Hoover4aeen wijk positieve vibes te geven met onze inspirerende clinics en workshops. Denk aan street/break dance, non-contact kickboksing, freerunning, rolstoelbasketball, pannavoetbal en natuurlijk basketball. Voor een ieder wat en natuurlijk omlijst door heerlijke tunes.

Reeds twee gemeenten,Weert die via het S.T.A.R. project van de NBB al ruime ervaringen met ons heeft gehad en Den Bosch via Ronnie van Gaal (wijk Maaspoort) zijn in verre onderhandelingen over de invulling van het programma.

De samenwerking is uniek te noemen omdat wij als sportservice bureau dit geheel via intens overleg doet met de gemeenten zelf. Wij luisteren naar de intenties en wensen en wij vullen aan en in. Binnenkort dus de data van alle ingeplande activiteiten rond dit programma.

Wilt u ook meer weten van dit unieke programma gewoon even mailen naar administratie@ball-contact.com

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *