Basketball all over the place

Mei 4th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

Basketball all over the place

Wat een heerlijke week 18 is het geweest, met verschrikkelijk veel deelnemers op de Landalparken, het MCBA basketballkamp in Amstelveen, de BSO Kinderstad in Tilburg en de vakantieclinic in Kruiningen.

Het begon op maandag 30 april in Kruiningen waar een leuke groep kinderen een heerlijke basketballclinic kregen in hun meivakantie. Met opzwepende muziek en het onderliggende thema van pesten werd het een mooie middag.

De dagen er op was het vol aan de bak op Landal Dwergtesand Duitsland waar we de Bolloclub lieten shaken, daarna door naar Aelderholt waar we het indoor speelparadijs om hadden gebouwd tot heus basketball veld met veel fanatieke deelnemers.

coldenhoveDe volgende dag alweer naar het jaarlijks terugkerende basketballkamp MCBA in Amstelveen waar we twee grote groepen jonge spelers mochten drillen. Gelijk erna door naar Landal Stroombroek om buiten op een prachtige locatie een fijne groep basketball fanaten de entertainen….gevolgd door een giga avond op Landal Coldenhove waar wij net als de deelnemers genoten van de samenhorigheid en de heerlijke muziek voor jong en oud.

Op 3 mei nog een mooie halve dag in Tilburg voor BSO Kinderstad aan het werk met twee grote groepen jonge kids en we kunnen hierdoor terug kijken op een top week.

Wilt u ook genieten van onze workshops met een duidelijk thema…gewoon even bellen..check het contact formulier.

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *