3 FM doet verslag op site

Sep 28th, 2015

Comments: 0
Category: Uncategorized

3 FM doet verslag op site

Wat gaaf zeg, het grote 3FM deed in week 39 verslag van onze Henk op hun site. Dit alles vanwege de week tegen het pesten waaronder ook tv op NPO 3 verslag van deed. Kijk hier naar het verslag:  www.3fm.nl/nieuws/detail/363030/Henk-Pieterse%3A-van-gepeste-tiener-tot-basketbalheld.

Het gaat dan ook goed met de tour op scholen en de pleintjestour die nog tot eind oktober plaats vind. In week 39 stond onze Henk de gehele week in Oud-Beierland waar hij een aantal basisscholen mocht ontvangen op het Hoeksch Lyceum(dit schrijft hun site: oud beiereland backlaanwww.hoekschlyceum.nl/2015/09/25/henk-pieterse-gastdocent-op-hoeksch-lyceum/) maar ook een paar grote groepen brugklassers van de school zelf. Tijdens de avonduren stond hij ook nog eens bij de voedselbank(23-09) waar hij een kleine groep liet zien hoe fijn het is om te basketballen en ook in Poortwijk (24-09) waar hij om 18:30 begon aan een grote groep van kinderen met hun ouders. Deze gigantische en enthousiaste mix van jong en oud ging helemaal los en op het einde van de clinic streden 3 deelnemers voor mooie Nike-prijsjes. Ook bezochten we tijdens deze week het Dr Frencken college te Oosterhout waar we voor het 2e jaar op rij hun grote sportdag mochten ondersteunen met onze clinics.

Drukte blijft aan

Ook aankomende maand (oktober)blijft het goed druk met o.a. onze pleintjes tour gesponsord door Stichting PestKind, en o.a. activiteiten in Maastricht, Hoorn, Hippolytushoef, 3 x Oosterhout, Budel, Geldrop, Voorst, Waalwijk, Dordrecht, Nijmegen, Hoog Vaals, Harlingen, Schiedam, Vlissingen, 2 x Harderwijk en Coldenhove…

 

 

 

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *