200 plus deelnemers bij clinics Attacus Veghel

Feb 18th, 2018

Comments: 0
Category: Uncategorized

200 plus deelnemers bij clinics Attacus Veghel

Er zijn nogal wat basketball verenigingen in ons land die het moeilijk hebben om nieuwe leden te krijgen. En als ze die dan toch aantrekken is er altijd nog het probleem van het juiste kader. Goede enthousiaste trainers zijn schaars. Er is weinig tot geen geld voor deze trainers dus tja, vrijwilligers kun je niet dwingen.

En dan toch zijn er clubs die juist wel alles voor hun leden doen en dan vooral voor hun jeugdafdeling. Zoals Attacus uit Veghel die al heel waattact jaartjes een scholentoernooi organiseren om kinderen te prikkelen voor deze prachtige sport. Dit jaar wilde de organisatie wat anders, wat extra’s, dus belde ze ons bureau.

Al heel snel waren we het er over eens wat we gingen doen, twee clinics, één voor de meiden en één voor de jongens. Henk was op 16 februari goed op tijd om al zijn materialen uit te zetten waarna hij om 10.50 begon met de eerste clinic. Hij stuurde al snel de vele kinderen de tribunes op om de ouders er bij te betrekken en ja hoor, daar kwamen ze. Geweldig hoe de ouders gehoor gaven aan de wens van Henk om mee te doen. Het werd een prachtig basketballfeest dat om 13.00 uur werd gevolgd door de wokshop van de jongens met ook over de 100 deelnemers.

Wat een organisatie, wat een dag, wat een eer om hier deel van te zijn…onze grote dank.

De foto werd gemaakt door Gaston Huijsmans waarvoor onze dank

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *